PRESENTACIÓ


FotoEl Centre Artesanal de Menorca es va crear amb la voluntat de ser un referent i difusor de l'artesania de l'illa. Des d'aquí apostam fermament per la professionalització dels artesans amb la introducció de conceptes com disseny, marca, imatge, gestió, màrqueting, noves tecnologies i, sobretot, qualitat.

El centre s'ubica en el cos de guàrdia dels antics quarters militars des Mercadal, un edifici construït l'any 1904. Antigament exisitia una llei que obligava a que on hi havia soldats, aquests s'havien d'allotjar a cases particulars. En el moment en què s'aprova l'establiment de soldats as Mercadal, i davant la problemàtica suscitada entre els veïns, l'ajuntament cedeix els terrenys per a la construcció dels quarters.

Cent anys després (2004) aquest espai torna a mans de l'administració local.

L'any 2005, l'ajuntament des Mercadal cedeix l'espai al Consell Insular de Menorca que, juntament amb el Govern autonòmic, duen a terme les accions de restauració. D'aquesta manera l'edifici es converteix en el primer centre d'artesania a les Illes Balears.


 


contacte:
CENTRE ARTESANAL DE MENORCA
Carrer Metge Camps, s/n
(Recinte Firal des Mercadal)
07740 es Mercadal - Menorca
971 154 436
centre@artesaniademenorca.com 

 


Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1