F.A.Q.


Què són les cartes d'artesà, mestre artesà i document de qualificació artesanal?


És un instrument que acredita la qualitat i el valor afegit de l'exercici de l'activitat artesana. Poden sol·licitar les acreditacions de carta d'artesà i mestre artesà els artesans d'oficis reconeguts en el Repertori d'Oficis Artesans (ROA).

El document de qualificació artesanal és específic per acreditar la condició d'empresa artesana. Poden sol·licitar aquesta acreditació les unitats econòmiques legalment constituïdes que duen a terme alguna activitat compresa en el ROA. 
 

Qui expedeix les acreditacions?

El departament d'Ocupació, Projecció econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca, a proposta de la Comissió Insular Assessora que haurà oït els informes de la Ponència Tècnica.
 

Que és el Repertori d'Oficis Artesans de les Illes Balears?

És una relació de les diferents famílies i els oficis de cadascuna d'aquestes, regulat a les Illes Balears, per les quals es pot demanar la carta d'artesà, mestre artesà i document de qualificació artesanal.

Més informació
 


Consultau els apartats 'Impresos' i 'Legislació'.
 

 Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1