VISITA

Esteim a Es Mercadal, punt de pas i aturada en les rutes per Menorca. La població destaca per la seva important oferta gastronòmica i s'ha convertit en un referent de l'oferta cultural i firal. Entre altres coses, cal destacar les mostres d'oficis artesans que encara s'hi troben, ja sigui de professionals en actiu o per la recuperació de petits espais que s'han convertit en testimonis de la tradició i relació amb el camp menorquí.

Qui es passeja per Es Mercadal tan prest es pot trobar amb el taller d'un mestre d'arades, com amb els obradors de pastissers artesans. Fins i tot, l'artesania és present en els fogons d'alguns dels restaurants més reconeguts. És imprescindible la visita a una antiga farinera, que conserva la maquinària de mitjans del segle XX, o la ferreria, que manté intactes les instal•lacions i equipaments propis d'aquest treball abans de la mecanització.

D'alguna manera, el Centre Artesanal de Menorca és el punt on convergeixen totes aquestes mostres de l'artesania local amb la resta d'oficis, peces i obres del conjunt de l'illa.


contacte:
CENTRE ARTESANAL DE MENORCA
Carrer Metge Camps, s/n
(Recinte Firal des Mercadal)
07740 es Mercadal - Menorca
971 154 436
centre@artesaniademenorca.com
 

Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1