A tu, consumidor, et volem dedicar unes paraules per donar-te les gràcies:

Gràcies per consumir producte local, sabem que no és fàcil quan vius en un món que et bombardeja amb grans ofertes, infinitat de productes, multitud de marques i més n’hi hagi.

Gràcies per contribuir al manteniment de petits negocis, aquells que formen els artesans i les artesanes que cada dia s’esforcen per oferir-te un producte de qualitat, fet amb els millors materials, elaborat a partir dels coneixements que els han estat llegats, produït combinant tècniques ancestrals amb tractaments novedosos, dissenyat amb el gust de fer les coses ben fetes i creat amb estima pel seu ofici.

Gràcies per fer una compra amb valors, respectuosa socialment i ambiental. Els processos de producció en un taller artesà són més sostenibles, la relació entre venedor i comprador és propera, i el tracte humà passa per davant del simple benefici econòmic.

Gràcies per ajudar a fer créixer el talent i la creativitat d’aquells que busquen la inspiració en el mínim detall i que t’ofereixen quelcom únic i especial.

  
  
  
  
  

 

Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1