ARTESANIA A L'ESCOLA

Després de la bona acollida que la "visita-taller Fabricant Menorca" ha tingut entre els centres educatius de l'illa, i atesa l'actual situació provocada per la COVID-19, el Centre Artesanal de Menorca ha creat una nova proposta per portar l'artesania a les escoles.

De fet, es tracta d'una doble proposta ja que les activitats s'han plantejat per a dos grups. Per una banda, una unitat didàctica es dirigeix als cursos de 1r, 2n i 3r de primària i consisteix en un joc de pistes creat a partir del conte "El tresor dels Ofici". En canvi, la unitat didàctica que s'ha pensat per als cursos de 4t, 5è i 6è es basa en un treball de descoberta i investigació sobre els oficis artesans.

En els enllaços adjunts hi ha tota la informació de les unitats didàctiques.

El professorat interessat en el material corresponent a cada unitat ha de fer la sol·licitud a través del telèfon 971 154 436 o del correu electrònic centre@artesaniademenorca.com. Les sol·licituds també es podran fer a través del programa Salut Jove i Cultura quan estigui en funcionament.

A la sol·licitud s'indicarà: el nom del professor, el centre escolar, l'assignatura, l'etapa, l'aula, un telèfon i un correu eletrònic de contacte. Així mateix, es faran constar les dates preferibles. El Centre Artesanal de Menorca atendrà les sol·licituds per ordre d'entrada, en el cas de coincidència de dates sol·licitades s'informarà a l'escola per cercar dates alternatives.

Nota: La preparació del material s'ha estat realitzant durant un temps en què les condicions sanitàries i les normatives al voltant de la COVID-19 canvien continuament. Per aquest motiu, recomanam als docents que vulguin disposar del material que en facin un ús responsable i ajustin les activitats a les circumstàncies de cada moment.

Com a complement a l'activitat, s'ofereix un llistat de tallers per desenvolupar a l'aula (clicau aquí). Les propostes són dissenyades pels propis artesans. La llista s'anirà actualitzant en funció de la disponibilitat i les sol·licituds s'han de fer a través del Centre Artesanal.    
 Enllaços Relacionats
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1