Dies Europeus de l'Artesania 2021 (6 a 11 d'abril)

Els Dies Europeus de l’Artesania tenen el seu origen en Les Journées Européennes des Métiers d’Art, que s’organitzen a França des del 2002. Espanya, a través de Fundesarte i Oficio y Arte, es va sumar al projecte al cap d’uns anys i és un dels països que anualment presenta un programa d’activitats més extens.

L’objectiu d’aquestes jornades és apropar al públic els secrets de la feina de tot tipus d’oficis artesans, per tal de difondre la seva enorme riquesa i singularitat. Es tracta d’oferir una mirada diferent a la diversitat de la creació artesana a cada territori, afavorida per la creació de sinergies entre agents diferents.

A Menorca s’ha treballat per a reprendre les activitats que van haver de ser cancel·lades arran de l’estat d’alarma provocat pel Covid-19. Les activitats presencials es concentraran a Alaior a partir del 30 de març fins l’11 d’abril, mentre que agafaran protagonisme les activitats online.


Més informació en els propers dies


Enllaços Relacionats
Més informació
Cartell DEA '21
Díptic DEA '21
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Dies Europeus de l
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1