Assumpta Casasnovas - ceràmicaL'argila és un material que per les seves propietats es pot utilitzar per a crear objectes molt diversos. La ceramista Assumpta Casasnovas aprofita les característiques d'aquest material tan versàtil per aplicar-les a la creació d'un ventall variat d'objectes que s'engloben en dues línies de treball: les peces seriades (com clauers, imants, penjadors, porta-espelmes, làmpades, etc.) i les peces úniques. En qualsevol de les dues línies es pot apreciar el seu estil de treball.

La seva obra denota el gust per les formes orgàniques i assimètriques. En general prefereix els esmalts mates o setinats, fins i tot l'argila nua, a vegades brunyida fins a obtenir una superficie suau i setinada que insta a acaronar-la.

La creació de contrasts, ja sigui entre distints acabats ceràmics o per la combinació de l'argila amb altres materials com llenya o ferro, defineixen el late motive de la seva obra. Tot això es traduexi en una obra que denota senzillesa, originalitat i elegància.

T. 654 366 282
suntacasas@gmail.com
 


Enllaços Relacionats
Més informació
botiga online
localització
web
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1