Es Fangueti - ceràmicaLes artesanes Bàrbara i Joana es complementen a la perfecció en aquest taller de ceràmica artesana en el qual utilitzin les tècniques tradicionals del fang per donar forma a unes peces amb un aire absolutament actual.

La seva ceràmica es diferencia per l’ús dels color del mar i l’arena, doncs els tons blaus combinen amb el marrons naturals del fang. A les peces abunden el motius marins que, juntament amb la calidesa, fan que aquestes siguin úniques, decoratives i utilitàries.

La visita al seu taller es converteix en un viatge al passat pel fet d’estar situat en un antic molí fariner del segle XVIII.

La seva participació en diferents exposicions, fires i premis s’ha vist recompensada amb alguns dels principals guardons, entre aquests el Premi a la Millor Peça Contemporània de la Fira d’Artesania de Menorca (2004 i 2007) o el 1r premi en el Premi d’Artesania de Menorca (2008).

T. 680 137 955
esfangueti@gmail.com
 


Enllaços Relacionats
Més informació
localització
web
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1