Seguint amb la seva tradició d'organitzar una exposició temàtica cada any, l'associació d'artesans Entremans s'ha adherit enguany a la festa Maó+Flors organitzant l'exposició "Entreflors".

Entreflors

Seguint amb la seva tradició d'organitzar una exposició temàtica cada any, l'associació d'artesans Entremans s'ha adherit enguany a la festa Maó+Flors organitzant l'exposició "Entreflors". Aquesta mostra, que es va inaugurar al Claustre de Maó el 10 de maig, va romandre oberta una setmana. Posteriorment, l'exposició es va muntar al poble des Castell, on coincidint amb la seva inauguració el 19 de maig, es va fer una petita festa com homenatge a la primavera i a les ganes de fer coses que tenen tots els membres d'Entremans i, compartir d'aquesta manera amb altres artistes i artesans la il·lusió i alegria pels nous projectes. En efecte, ens comenten des de l'associació que donat l'èxit que han tingut les dues mostres, tenen previst repetir-ho durant el mes de setembre. Pròximanent se'n donaran més detalls.

[28/05/2010]


Imatges relacionades
Imatges relacionades
CartellFoto expo 1Foto expo 2Foto expo 3Foto expo 4Foto expo 5
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1