El passat 9 d'agost tingué lloc a la seu del Consell Insular de Menorca la roda de premsa de presentació de les iniciatives emmarcades dins el Pla Estratègic d'Artesania. En aquest sentit, es tractaren diverses iniciatives que s'estan duent a terme, o han tingut lloc, en matèria d'artesania des del Departament d'Economia i Medi Ambient.

Pla Estratègic d'Artesania

El passat 9 d'agost tingué lloc a la seu del Consell Insular de Menorca la roda de premsa de presentació de les iniciatives emmarcades dins el Pla Estratègic d'Artesania. En aquest sentit, es tractaren diverses iniciatives que s'estan duent a terme, o han tingut lloc, en matèria d'artesania des del Departament d'Economia i Medi Ambient. Així, cal destacar la posada en marxa de la nova imatge (logo) del Centre Artesanal de Menorca i el nou embalatge dels productes comercialitzats amb Marca de Garantia; les exposicions Fustejant, una altra relació amb la fusta (13/08 - 04/09), i Oficis de la Mar: de Menorca a Palamós (15/04 - 15/07); presentació de les jornades d'artesania "Artesania, viabilitat en ple segle XXI"; Ruta Artesana des Mercadal; Botiga Virtual dels productes de la marca de garantia Artesania de Menorca i Catàleg comercial per empreses.

Es va aprofitar la roda de premsa per donar a conèixer el nom del guanyador del II Concurs de Fotografia Digital "Fira d'Artesania de Menorca" que va ser Miquel Pons Huguet. L'exposició amb totes les fotos presentades a concurs es podrà visitar al Centre Artesanal des de l'11 fins al 31 d'agost en horari d'estiu (10 a 14 h i 17 a 20 h.)

[10/08/2010]


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto noticia
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1