LogoDes del Departament d’Economia del Consell Insular de Menorca s’ha posat en funcionament la marca de garantia Artesania de Menorca.

MARCA DE GARANTIA “ARTESANIA DE MENORCA”

Des del Departament d’Economia del Consell Insular de Menorca s’ha posat en funcionament la marca de garantia Artesania de Menorca. Aquesta marca és propietat del Consell Insular i està registrada a la "Oficina Espanyola de Patents i Marques". L’objectiu de la marca és distingir l’artesania que s’elabora a l’illa i identificar els artesans professionals mereixedors de representar l’artesania de Menorca, en base a la qualitat de la seva obra.
També estaran autoritzats per l’ús comercial de la marca tots aquells establiments de venda que comercialitzin producte d’almenys cinc artesans posseïdors de la marca.

Tots aquells artesans que estiguin interessats en obtenir la marca han de complir els requisits que venen donats al Reglament* i presentar les seves sol·licituds al Consell Insular de Menorca.

Per tal de resoldre aquestes sol·licituds s’ha creat el Subcomitè Assessor Tècnic en matèria d’artesania que s’encarrega de visitar els tallers dels artesans que han sol·licitat la cessió de la marca i, posteriorment, presentar un informe a la conselleria en que es recomana la cessió o denegació d’ús de la marca.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Logo
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1