La setena edició del Premi d'Artesania de Menorca ja té guanyador, o millor dit, guanyadors ja que el jurat va decidir que el premi es repartís entre dues obres: Ammonites del ceramista Isaac Femenías i Es Portal de Ca'n Reste del joier Damià Mulet.

VII Premi d'Artesania de Menorca. Millor Treball Artesanal

La setena edició del Premi d'Artesania de Menorca ja té guanyador, o millor dit, guanayadors ja que el jurat va decidir que el premi es repartís entre dues obres: Ammonites del ceramista Isaac Femenías i Es Portal de Ca'n Reste del joier Damià Mulet.

L'acte de lliurament, en el marc de la Nit de l'Artesania, se va celebrar el passat divendres 17 de desembre al Centre de la Natura de Ferreries amb la presència de la consellera executiva del departament d'Economia i Medi Ambient del Consell Insular de Menorca, Sra. Antònia Allès; la consellera executiva d'Economia i Turisme del Consell Insular de Mallorca, Sra. Isabel Oliver; a més d'altres autoritat, artesanes i artesans; i públic que no es va voler perdre aquesta nit de festa i trobada al voltant de l'artesania de Menorca i les Illes Balears.

Però això no acaba aquí, tot just comença. Des d'ara mateix i fins el proper 5 de gener les persones que així ho desitgin podran votar per una de les 10 obres finalistes, essent la més votada la guanyadora al Premi al Reconeixement Popular dotat amb 600€. El sistema de votació és ben senzill, es pot votar en el moment de visitar l'exposició de totes les obres al Molí del GOB (Camí des Castell, 53 de Maó) o a través del web del Centre Artesanal on trobareu les instruccions clicant al cartell del premi que hi ha a la portada.

[22/12/2010]


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto1Foto2Foto3
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1