Amb aquest títol s'inaugura dia 10 de febrer, a la ciutat portuguesa de Lisboa, una mostra amb els premis nacionals d'artesania d'Espanya, Portugal i França.

3 Territorios - Premios Nacionales de Artesanía

L'exposició "3 Territorios - Premios Nacionales de Artesanía" és una de les principals activitats emmarcades dins el projecte EUROART, liderat per Fundesarte (Fundación para la Innovación de la Artesanía) i que compta amb la participació del Institut "National des Métiers d’Art" (INMA), de França, i el "Instituto do Emprego e Formaçao Profissional" (IEFP), de Portugal.

El projecte, finançat pel Programa Cultura de la Unió Europea, pretén crear un vincle permanent entre els artesans dels diferents països de la Unió Europea amb l'objectiu d'impulsar intercanvis interculturals i bones pràctiques entre els professionals del sector.

“3 territorios” acull per tant obres guardonades en els distints certamens existents a Espanya, França i Portugal que premia treballs de gran qualitat en el sector artesà. El nexe d'unió de la mostra és la diversitat, d'aquí la idea del títol, 3 territorios, que no tans sols fa referència a una qüestió geogràfica, sinó que també celebra les diferents perspectives culturals que distingueixen als artesans de cada país.

La mostra, que es podrà visitar a l'Espaço Docas de Lisboa a partir del 10 de febrer, reuneix objectes de diferents naturaleses: decoratius, complements de moda, joies, mobiliari o elements arquitectònics, entre altres.

[10/02/2011]


Enllaços Relacionats
Més informació
Catàleg Exposició
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1