Heu vist mai a un ferrer fent feina a la fornal? Què en sabeu de l'ofici de mestre d'aixa? Heu estat mai al Museu del Formatge de Menorca o a una bodega de vi?. Aquest proper dissabte, 26/02, tindreu la possibilitat de conèixer tots aquest oficis a la Ruta del Oficis Artesans.

Ruta dels Oficis Artesans

Heu vist mai a un ferrer fent feina a la fornal? Què en sabeu de l'ofici de mestre d'aixa? Heu estat mai al Museu del Formatge de Menorca o a una bodega de vi?. Aquest proper dissabte, 26/02, tindreu la possibilitat de conèixer tots aquest oficis a la Ruta del Oficis Artsans.

La programació serà la següent:

9h. Sortida de l'autobús des de Ciutadella i recollida de la gent en els diferents pobles.
10h. Visita al ferrer de Sant Climent
11.15h. Visitarem l'illa Pinto on els Amics de la Mar del Port de Maó tenen el seu espai i on un mestre d'aixa explicarà el procés de construcció d'una barca.
13h. Visita a s'Hort de Sant Patrici (Museu del Formatge i bodega) a Ferreries. Allà també es farà una petita introducció del projecte "Rere les passes de l'Arxiduc" (una proposta d’itineraris per donar a conèixer els tallers artesans i part del patrimoni etnològic i arquitectònic dels pobles) i posteriorment una picada.
16.30h. Final de la ruta i retorn de la gent als respectius pobles.

La organització posarà un autobús a disposició de la gent interessada amb un màxim de 30 places. Per participar-hi s'haurà de reservar plaça abans del dia 25 de febrer (màxim 12.00h.). L'activitat és GRATUÏTA.

Reserva de places:
Es podrà realitzar la reserva telefonant al Centre o bé mitjançant correu electrònic, indicant: nom i llinatge, DNI, telèfon i població de recollida. Si algú realitza la reserva per a més d'un participant, haurà de posar les dades de tots ells.

Centre Artesanal de Menorca
Tel. 971 15 44 36 (de 7.30 a 14.30 h.)
E-mail: info@artesaniademenorca.com

Aquesta ruta servirà de presentació de les Rutes per la Menorca Artesana "Rere les passes de l'Arxiduc", activitat que fou presentada en roda de premsa el passat 22 de febrer.

[22/02/2011]


Enllaços Relacionats
Més informació
Fotos de l'activitat
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
FerrerMestre dSant PatriciRoda de premsa
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1