Una nova edició de la Fira d’Artesania de Menorca, enguany la desena, tindrà lloc els propers 1, 2 i 3 juliol al Recinte Firal des Mercadal. Com en altres ocasions, a part dels estands de venda amb els diferents artesans participants, també hi haurà una sèrie d’activitats paral•leles com: demostracions d’oficis artesans, ruta artesana des Mercadal, actuació musical del grup S’Albaida, concurs de fotografia digital, castell inflable, sorteig d’un val de compra, etc.
Com a novetat d’aquesta edició, hi ha prevista una desfilada de models amb treballs fets per dones artesanes.

X FIRA D'ARTESANIA DE MENORCA

El passat 30 de juny es presentà en roda de premsa una nova edició de la Fira d’Artesania de Menorca, enguany la desena, que tindrà lloc els propers 1, 2 i 3 juliol al Recinte Firal des Mercadal (podeu veure la localització a imatges adjuntes). Com en altres ocasions, a part dels estands de venda amb els diferents artesans participants, que enguany seran 23, també hi haurà una sèrie d’activitats paral•leles com: demostracions d’oficis artesans, ruta artesana des Mercadal, actuació musical del grup S’Albaida, concurs de fotografia digital, castell inflable, sorteig d’un val de compra, servei de bar, etc.
Com a novetat d’aquesta edició, hi ha prevista una desfilada de models amb treballs fets per dones artesanes.

Horaris d’obertura del recinte:
1 de juliol: 18 a 22 h.
2 de juliol: 11 a 14 h. i de 18 a 23 h.
3 de juliol: 18 a 23 h.

Adjunt trobareu l'agenda d'activitats, les bases del concurs de fotografia i informació de la ruta artesana.

[21/06/2011]


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Concurs fotografiaCartell FiraSituació FiraRoda premsa
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1