La Fira d'Artesania es clausura amb una major afluència de públic que l'any anterior i amb l'objectiu de mantenir-se com cita anual de trobada entre l'artesania illenca i visitants locals i forans.
Inclou carta d'agraïment del Conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça.

Clausura de la Fira i agraïments

La Fira d'Artesania de Menorca, que ha tingut lloc de l'1 al 3 de juliol al Recinte Firal des Mercadal, es clausurà amb la sensació, per part de l'organització i dels artesans consultats, que s'ha vist passar un major nombre de visitants respecte l'edició anterior. Hi ha que tenir en compte que aquest any s'han introduït nous horaris (tancant el dissabte migdia i diumenge matí) per a intentar dinamitzar al màxim els horaris de capvespre i nit.

Entre les activitats que s'han dut a terme enguany, cal destacar les demostracions dels artesans, la ruta artesana des Mercadal, el concert de s'Albaida i la desfilada artesana (veure fotos adjuntes).

S'han facilitat enquestes als artesans participants per a poder valorar de manera global la fira i de cara a millorar i seguir renovant la cita més important entre l'artesania de Menorca d'una banda i visitants locals i forans per un altre.

Des del Consell Insular de Menorca s'ha enviat una carta d'agraïment a participants i col·laboradors que ha estat publicada als diaris insulars en data 08/07/2011 (s'adjunta carta)

[04/07/2011]


Enllaços Relacionats
Més informació
Carta agraïment
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Millor peça tradicionalMillor peça contemporàniaMillor estandDemostracionsConcertDesfilada
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1