La 47a edició del Saló Internacional de la la Joieria, Plateria, Rellotgeria i Indústries Afins arranca aquest dimecres, i fins diumenge, amb la presència dels menorquins Santi Capó i Núria Deyà. Els dos artesans presentaran les noves col·leccions, sempre atents a donar respostes a les demanes del mercat i cercant noves vies d’expansió dels seus negocis.

Els joiers Santi Capó i Núria Deyà participen a Iberjoya (Madrid)

La 47a edició del Saló Internacional de la la Joieria, Plateria, Rellotgeria i Indústries Afins arranca aquest dimecres, i fins diumenge, amb la presència dels menorquins Santi Capó i Núria Deyà. Els dos artesans presentaran les noves col·leccions, sempre atents a donar respostes a les demanes del mercat i cercant noves vies d’expansió dels seus negocis. En aquest sentit, ambdós artesans també seran a l’Espaijoia de Barcelona entre els dies 30 de setembre i 2 d’octubre. Tant Capó com Deyà tenen cedit l’ús de la marca de garantia Artesania de Menorca.

[13/09/2011]


Enllaços Relacionats
Més informació
Iberjoya
Espaijoia
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto Santi Foto Núria
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1