El joier i artista multidisciplinari Mauri Lavayén exposará part de la seva col·lecció "Feishxus on Lain" al CosmoCaixa de Madrid (Alcobendas) en el marc del III Saló Internacional del Reciclatge d'Art i Sostenibilitat, ReciclaMadrid, que tindrà lloc del 8 al 20 de novembre.

Mauri Lavayén exposa les seves obres al Cosmo Caixa de Madrid

El joier i artista multidisciplinari Mauri Lavayén exposará una mostra de la seva col·lecció "Feishxus on Lain" al CosmoCaixa de Madrid (Alcobendas) en el marc del III Saló Internacional del Reciclatge d'Art i Sostenibilitat, ReciclaMadrid, que tindrà lloc del 8 al 20 de novembre.

Una altra part d'aquesta col·lecció, que està feta amb materials que Lavayén anomena "MDURR" (Materials de Deixalles Urbanes, Reciclats i Reutilitzats) també serà exposada a una mostra col·lectiva al "Museum of Arts & Crafts" de Itami (Japó) fins al 19 de novembre, tal i com vam informar fa unes setmanes.

[21/10/2011]


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1