Dia 2 de març al Centre Artesanal de Menorca.

Acte de lliurament de cartes d'artesania

Dia 2 de març es va celebrar l'acte de lliurament de les cartes d'artesania. L'acte va ser presidit per Hble. Sr. Santiago Tadeo (president del Consell Insular de Menorca); Hble. Sr. Fernando Villalonga (conseller del departament d'Economia, Medi Ambient i Caça); Il·lm. Sr. Francesc Ametller (batle des Mercadal); Sr. José Luis Orfila (director insular del departament d'Economia, Medi Ambient i Caça); i, Sra. Carme Navarro (representant del sector artesà).

Es van lliurar un total de 30 cartes, de les quals 14 de Mestre Artesà, 14 d'Artesà i 2 Documents de Qualificació Artesanal per a empreses.

El president va destacar la importància que té aquest sector cabdal en l'economia de l'illa, com ho demostra el volumen de cartes que se sol·liciten; és per això que des de l'administració insular es fan els màxims esforços per donar-los suport.

Així mateix, el conseller es va fer ressò del fet encoratjador que és veure com l'artesania es regenera amb la irrupció de joves que s'interessen i exerceixen oficis artesans.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Grup dJoves artesans
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1