EXPOSICIÓ DE JAY MANN AL TALLER-BOTIGA DE NÚRIA DEYÀ - EXPOSICIÓ DE NÚRIA DEYÀ A LONG BEACH ISLAND

En el marc de l'intercanvi cultural que Island Advisor ha posat en marxa entre Menorca i l'illa de Long Beach Island a New Jersey (Estats Units), a partir del proper 3 d'agost, es podrà visitar al taller-botiga de Núria Deyà al Carrer Ciutadella, 12A de Ferreries, una exposició de l'artista Jay Mann. De la mateixa manera, i com a part d'aquest intercanvi, dissabte també s'inaugura a Long Beach Island, a la prestigiosa MT Burton Gallery de Surf City, una mostra de Núria Deyà.

Aquest intercanvi, tal i com explica Janet Greco, una de les seves promotores, resident durant anys a LBI i que actualment viu a Menorca, va sorgir per les similituds i paral•lelismes que va trobar entre ambdues illes: les seves latituds són pràcticament idèntiques (LBI: 39,6º Menorca: 39,9º), la important presència dels fars, ser un lloc d'estiueig,... i moltes altres coses.

Aquesta exposició consta d'una col•lecció de 10 joies creades a partir de BAQUELITA, un plàstic que va ser molt utilitzat fa anys. Jay Mann, artista a la vegada que naturalista i pescador, s'ha dedicat durant dècades, a recollir diferents tipus de materials que trobava a la vorera de la mar. Jay busca sempre combinacions abstractes de colors i la seva obra és molt variada, degut als diversos materials que ha anat trobant com són trossos de vidres, ossos d'animals, o baquelita, en aquests cas.

En aquesta ocasió, l'artista retalla i combina diferents parts de colors, creant penjolls d'aire Art Deco. Aquesta base és recoberta amb una pàtina transparent, que dóna a les seves peces aquest acabat perfectament polit.

Les dues exposicions es podran visitar fins a finals d'any.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1