La Mostra Menorca Contemporània segueix en ruta

L'exposició de joieria menorquina “Menorca Contemporània” es pot visitar al Centre de cultura Contemporània Octubre de València, coincidint amb les jornades del Melting Point València. Cal ressaltar la bona acollida que ha tingut entre el públic, a qui ha sorprès per la varietat i la qualitat dels joiers menorquins actuals.

El centre Octubre, caracteritzat per la seva funcionalitat, calidesa i bon gust del seu disseny ha resultat ser un espai ideal per presentar la mostra.

Cal destacar també la bona acollida i els elogis que ha obtingut el catàleg de la mostra, que es caracteritza per la seva efectivitat i el seu disseny acurat i innovador. El catàleg ha estat lliurat a diferents persones del món de la cultura, professors i gent vinculada a la joieria de València, els quals l'han valorat com un document important de cara al futur, com a un referent per les futures publicacions de joieria menorquina i balear en general.

Aquest és el cinquè espai on es mostra l'exposició: En primer lloc es va exposar a La Mirada Expandida de Barcelona, en segon lloc a la galeria Artara de Maó, en tercer lloc a l'espai Xec Coll de Ciutadella, i en quart lloc a la galeria Aram de Palma de Mallorca.

Quan l'exposició acabi a València viatjarà fins a Sóller, on s’inaugurarà el pròxim dia 11 de juliol a la galeria Arte Artemisa i continuarà al Centre Artesanal de Menorca.


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Exposició a ValènciaExposició a València
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1