Visites comentades a l'exposició "Avarca de Menorca: del camp a la passarel·la"

Entre els mesos de juny i setembre el Centre Artesanal de Menorca oferirà visites guiades a l'exposició temporal “Avarca de Menorca: Del Camp a la passarel•la”.

Les visites guiades i gratuïtes es portaran a terme tots els dimarts i dimecres a les 18:30 hores a partir del 17 de juny i fins el 10 de setembre. Tindran una durada de 45 minuts aproximats, i seran a càrrec del responsable del Centre i comissari de l'exposició.

L'exposició “Avarca de Menorca: del camp a la passarel•la” fa un repàs a la història de l'avarca menorquina, un calçat de gran arrelament entre la població de l'illa. La mostra és una manera única de fer palès el pes cultural, social i econòmic d'aquest tipus de calçat per l'illa.

En aquest sentit, el Conseller d’Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga, recorda que un dels objectius del departament és la promoció dels diferents sectors productius de l'illa, entre ells el calçat i, de manera especial, les empreses que representen la marca de garantia “Avarca de Menorca”.

Per més informació: 971 15 44 36 centre@artesaniademenorca.com.


Enllaços Relacionats
Més informació
Web
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1