Inaugurat el divendres 19 de setembre.

Obre el Centre de Geologia de Menorca

Avui ha tingut lloc la inauguració del Centre de Geologia de Menorca al municipi de Ferreries, amb la presència del president del Consell Insular de Menorca, Santiago Tadeo; el batle de Ferreries, Manuel Monerris; el conseller d'Economia, Medi Ambient i Caça, Fernando Vilallonga, i el seu director insular, José Luis Orfila, així com amb regidors d'aquest municipi i autoritats de la corporació insular.

El Centre de Geologia de Menorca és fruit de l'acord de col·laboració entre el Consell Insular de Menorca i l'Ajuntament de Ferreries amb l'objectiu d'impulsar i donar a conèixer la geologia de Menorca en forma d'exposició permanent. Aquest centre pretén ser una eina útil per a l'educació i la difusió de la geologia entre la població local, i a la vegada per formar part d'una oferta turística complementària de qualitat i per difondre els valors geològics de Menorca en el context de la reserva de biosfera de Menorca.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto placa exteriorFoto interior
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1