El Consell Insular de Menorca aporta 8.000€ al sector artesà

El Departament d'Economia, Medi Ambient i Caça aporta un total de 8.000 euros per ajudar a fomentar les tasques de formació, promoció i comercialització de l'artesania menorquina durant l'any 2015. Així ho ha aprovat per Consell Executiu.

Concretament, el departament que dirigeix Fernando Villalonga dóna 4.000 euros a l'Associació d'Empreses d’Artesania de Menorca (Arteme) en virtut d'un conveni de col·laboració amb aquesta entitat, fundada l'any 1981 i integrada a la Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Menorca (Pime).

Arteme aglutina tallers artesans d'especialitats d'alimentació, calçat, ceràmica, joieria, llenya, pedra picada o metall. A part de difondre i fer costat a la cultura tradicional de l'artesania de Menorca, aquesta entitat també és capaç d'adaptar-se als nous temps.

El Consell Insular també assigna la mateixa quantitat a Entremans, ens que també defensa i promou l'artesania de Menorca i que està formada per 25 artesans.

Ambdues associacions van col·laborar en la creació del Centre d'Artesania de Menorca. “El nostre objectiu com a Administració pública és donar suport a un sector important per a l'economia de Menorca i que també actua com a atractiu turístic”, explica el conseller Villalonga.


Enllaços Relacionats
Més informació
Consell Insular de Menorca
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1