Joieria contemporània, fins el 30 de setembre

Exposició Joia de Menorca

El Consell Insular de Menorca col·labora en l'exposició Joia de Menorca, que organitza l'Associació d'Artesans de Menorca (ARTEME). La corporació insular dóna suport a una mostra que s'obrirà oficialment al públic aquest divendres, dia 14, a les 20 hores al Centre Artesanal de Menorca (Es Mercadal).

Joia de Menorca compta amb les creacions d'autor dels joiers Núria Deyà, Santi Capó, Dani Fàbregues, Maria Juanico, Isabel Mir i Xavier Monclús.

La joieria de Menorca ha estat, tradicionalment, una de les activitats culturals i industrials més importants al llarg de la seva dilatada història.

El llegat dels antics tallers d'argenteria dels darrers segles ens han dut un ric i variat panorama actual de joiers artesans menorquins les creacions dels quals es caracteritzen per una gran qualitat tècnica i un disseny acurat.

Amb aquesta mostra –i amb el suport del Consell Insular de Menorca- ARTEME pretén donar una visió global a aquesta sèrie d'individualitats i, a través de la professionalitat dels participants, atorgar caràcter de marca a la joieria menorquina.

A l'acte d'obertura hi assistiran la consellera de Promoció Turística, Artesania i Transports, Maria Sellarès i l'alcalde de Es Mercadal, Francesc Ametller.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Cartell
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1