Del 4 d'agost al 30 de setembre

Exposició 'Joia de Menorca'

El proper 4 d´agost es presenta JOIA DE MENORCA, al Centre Artesanal de Menorca. Organitzat per ARTEME, Associació d’Empreses d’Artesania de Menorca integrada a PIME, aquest projecte es du endavant amb el suport econòmic i moral del Departament d’Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports del Consell Insular de Menorca.

Menorca, sent una illa petita, és i ha estat rica en esdeveniments culturals i industrials al llarg de la seva dilatada història. La joieria ha estat una de les activitats més rellevants seguint, aquesta, un fil conductor que arriba fins els nostres dies. El llegat dels antics tallers artesanals d´argenteria ens condueix durant segles successius a un variat panorama actual de joiers menorquins amb una gran qualitat tècnica i de disseny. Aquests desenvolupen la seva activitat tant a la nostra illa com a la resta de l'Estat i, fins i tot, aposten clarament per la internacionalització.

Amb aquesta mostra es pretén donar una visió global a tota una sèrie d´individualitats que, a través de la professionalitat dels participants, donen a l'Illa caràcter de marca de la joieria artesanal menorquina.

Participants: Santi Capó, Núria Deyà, Maria Juanico, Xavier Monclús, Isabel Mir i Dani Fàbregues.

Idea del projecte: Santi Capó.

Comissaris del projecte: Santi Capó i Xavier Monclús.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
PòsterDíptic1Díptic2
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1