Joiers de Menorca ‘Creacions úniques per a històries úniques'

El Consell llença una campanya per promocionar les joies de Menorca

El Departament de Projecció Econòmica del Consell Insular de Menorca ha engegat avui una campanya per incentivar la compra de joies fetes per artesans de l’illa en aquestes dates nadalenques. La iniciativa promocional consisteix en l’elaboració d’una sèrie de vídeos per compartir a través de les xarxes socials de Made in Menorca i també per projectar a les sales de cinema de Maó i Ciutadella.

Amb el reclam ‘Creacions úniques per a històries úniques”, l’equip que dirigeix el conseller Miquel Company ha volgut ressaltar l’autenticitat i singularitat dels productes artesanals fets a Menorca; en aquest cas, les joies creades pels tres artesans que fan servir la marca de garantia ‘Artesania de Menorca’: Maria Juanico, Núria Deyà i Santi Capó. Aquest distintiu, propietat del Consell, es va crear el 2005 amb l’objectiu d’agrupar aquells artesans que ofereixen un producte de qualitat i genuí.

Ells han estat el punt de partida per desenvolupar la trama, formada per tres històries: una filleta que regala unes arracades de Maria Juanico a la seva mestra com a mostra d’estima i agraïment; un jove que regala un anell de Santi Capó a la seva parella com a mostra de compromís; i un avi que sorprèn la seva dona amb un penjoll de Núria Deyà.

Els vídeos, ideats i realitzats per Binifilms i Island Mood, s’han fet gràcies a la col·laboració de l’Escola Infantil de Sant Climent, l’Hotel Jardí de ses Bruixes i sis persones voluntàries que, de manera desinteressada, han aportat el seu granet d’arena. Martina Gomila i Rosa Marí han donat vida a la història de la filleta i la mestra; Sonia Pons i Aitor Castells han interpretat la parella jove; i, finalment, Joana Pons i Juan Cubas s’han posat en la pell del matrimoni adult.

Difusió
La difusió de la campanya ‘Creacions úniques per a històries úniques’ es farà a través de les xarxes socials de ‘Made in Menorca’ i també a les sales de cinema de Maó i Ciutadella, coincidint amb les festes de Nadal i Reis.

A les xarxes socials es publicarà el vídeo principal de poc més de 2 minuts i tres de 23 segons que versaran sobre cadascuna de les històries que conformen la trama. A les sales de cinema es passarà, entre el 22 de desembre i 4 de gener, un nou muntatge de 22 segons que contindrà el més destacat de les tres històries.


Enllaços Relacionats
Més informació
Vídeo
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1