El Centre Artesanal de Menorca és finalista en la categoria de Promoció per entitats públiques.

Finalistes dels Premios Nacionales de Artesanía 2016

Els Premios Nacionales de Artesanía són uns guardons convocats pel Govern d'Espanya a través de l'Escuela de Organización Industrial (EOI) i la seva càtedra Fundesarte. Amb aquesta convocatòria se cerca donar impuls al desenvolupament i la competitivitat de les petites i mitjanes empreses artesanes, incentivant la innovació, el disseny i la capacitat d'adaptació al mercat.

Els Premios Nacionales de Artesanía consten de cinc categories: Premio Nacional de Artesanía, Premio Producto, Premio al Emprendimiento, Premio Promociona para entidades privadas i Premio Promociona para entidades públicas. El Centre Artesanal de Menorca és finalista en aquesta darrera categoria, tot i que el guanyador no es donarà a conèixer fins a principis de 2017.

El comitè avaluador valora la contribució dels participants en la alta qualitat i el pretigi de l'artesania espanyola i assenyala la complexitat del treball que ha tingut degut al gran nombre de candidatures rebudes i la seva excel·lència.

La candidatura del Centre Artesanal de Menorca ha comptat amb els avals del Govern de les Illes Balears, Ajuntament des Mercadal, Fundació Foment del Turisme de Menorca, les associacions artesanes ARTEME i ENTREMANS, Escola d'Art de Menorca, Museu de Menorca, Institut Menorquí d'Estudis, Fòrum Tercer Mil·lenni d'Alaior i Associació de Fabricants de Calçat de Menorca.


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Centre Artesanal de MenorcaBotiga Exposició Lots artesans per empresesRutes artesaneslogo PNA 2016
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1