Dia 4 de març, trobada de grups de patchwork

Inici de temporada al Centre Artesanal

El proper 4 de març es reprenen les activitats del Centre Artesanal de Menorca obertes al públic en general.

El mateix dia hi haurà la trobada de grups de patchwork, coordinada per la mestra artesana Neus Torrent. Fins ben entrat el segle XX, tota la roba es feia a mà i per encàrrec. A dia d'avui, la costura, el patchwork i altres treballs manuals estan de moda. El moviment Do it Yourself s'emmarca en un corrent que reivindica la producció artesanal de proximitat en contraposició a la producció industrial despersonalitzada. Totes les persones aficionades a les labors de retall podran passar pel Centre Artesanal i col·laborar en la confecció d'una gran peça conjunta que se sortejarà entre les participants. L'activitat és gratuïta i es farà de les 11 a les 13h. Per més informació podeu contactar al 618579514.

La propera activitat que se celebrarà coincidirà amb els Dies Europeus de l'Artesania, que enguany són el 31 de març, 1 i 2 d'abril. Així mateix, fins a la temporada estival se seguiran oferint les visites escolars de 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà', incloses en el programa de Salut Jove i Cultura 2016/17.

L'horari del Centre Artesanal durant els mesos de març i abril serà de dimarts a dissabte de 10 a 14h. El públic té a la seva disposició l'exposició 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà', els audiovisuals d'oficis tradicionals i la botiga amb productes de la marca de garantia 'Artesania de Menorca'. L'entrada és lliure.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
CartellTreballs de patchwork
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1