Dissabte 1 de juliol a les 11.30h

Receptes per dies de festa, amb producte local

El cuiner Miquel Mariano, mestre artesà, serà l'encarregat d'oferir el showcooking que es farà el dissabte 1 de juliol, d'11.30 a 13h. A partir del receptari 'El meu primer llibre de receptes menorquines', elaborat per Bep Al·lès i Silve Pons i il·lustrat per l'artesana Sílvia Vivó, els autors del llibre explicaran aspectes rellevants de la gastronomia menorquina. Al seu temps, el cuiner comptarà amb la col·laboració de tots els assistents per preparar un dels plats que després podran degustar. Com a record de l'activitat, tots els participants s'enduran una post de tallar feta d'ullastre.

L'activitat és gratuïta i per participar-hi s'ha de fer reserva de places telefonant al 971 15 44 36. Les places són limitades a 10 parelles formades per un avi/àvia i un nét/a (edat recomanada de 8 a 12 anys).

Organitzen el Centre Artesanal de Menorca i El Iris amb el suport del Consell Insular de Menorca, la Fundació Foment del Turisme de Menorca i l'Ajuntament des Mercadal.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Receptes per dies de festa
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1