L'artesania i els productes típics de Menorca a la 37a Fira de Calella

La Fira de Calella i l'Alt Maresme és un dels màxims exponents del món firal català. Un dels seus objectius és establir vincles entre els elements i els productes típics de la cultura popular i tradicional catalana amb la interacció entre diversos territoris. La mostra és oberta a tots els públics i rep unes 40.000 visites en cada edició.

Un dels trets distintius de la fira és l'espai monogràfic amb un terrtori convidat, que enguany es dedica a les Illes Balears. Per aquest motiu, diferents institucions illenques (entre elles, el departament d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports i la Fundació Foment del Turisme de Menorca) s'han coordinat per oferir un tast de l'artesania i la cultura balear.

Els assistents de Menorca són:
Ovidi Pons Triay, arader
Benestar Menorca, sabater
Econserva, melmelader
Binigarba, producte agroalimentari
Gin Xoriguer, licor
Centre Artesanal de Menorca, promoció

A més, es comptarà amb un estand institucional de promoció turística i un estand sectorial dedicat a l'Avarca de Menorca. Durant els dies de la fira se celebraran activitats diverses per apropar els visitants a la cultura de les Illes.

L'acte inaugural de dia 22 comptarà amb la presència del conseller d'Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, l'Hble Sr. Miquel Company Pons.


Enllaços Relacionats
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1