El Centre Artesanal de Menorca finalista dels Premis Nacionals d’Artesania 2016

El Centre Artesanal de Menorca ha quedat finalista dels Premis Nacionals d’Artesania 2016. El premi l’ha recollit el Conseller de Ocupació, Projecció Econòmica, Joventut i Esports, Miquel Company, acompanyat de Quim Salord, responsable del Centre, i les dues associacions impulsores del centre, Arteme i Entremans.

El jurat ha valorat la seva rellevant tasca de difusió i impuls al sector artesà de l’illa. Aquesta entitat, amb més d’una dècada de trajectòria, és el punt de trobada dels artesans establerts a Menorca, nucli de difusió i entitat de gestió administrativa. Aquest premi ha estat atorgat pel Ministeri d’Economia, Indústria i competitivitat del Govern Espanyol.

Company, qui ha valorat molt positivament aquest certamen, ha declarat que «el fet de ser finalista ja és una gran notícia que dóna prestigi i posicionament. Ara més que mai, hem de seguir treballant tant amb el Centre Artesanal com amb els artesans de Menorca per poder seguir enfortint aquest sector que té un gran potencial a desenvolupar en l’economia i en la cultura de Menorca».

Durant el transcurs del certamen Company i els seus acompanyants han aprofitat per establir contacte amb altres entitats i organitzacions artesanes per estar connectats i fer projectes conjunts.


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Representació Centre Artesanal de Menorca
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1