Dissabte 3 de març. Activitat inclosa en el Dia de les Illes Balears 2018

Ruta artesana as Mercadal (AFORAMENT COMPLET)

Dissabte dia 3 de març visitam diferents representacions del sector artesà amb una ruta per es Mercadal. El punt de trobada és devora es Pou Salat (Pla de ses eres) a les 10h. Des d'allà visitarem dos espais museïtzats (una antiga ferreria i un molí fariner), el taller del mestre arader Miquel Gomila, la pastisseria de Ca's Sucrer i acabarem al Centre Artesanal de Menorca.

El recorregut, amb una durada aproximada de 3 hores, ens aproparà a oficis tradicionals menorquins, en coneixerem algunes de les seves singularitats i reflexionarem sobre l'artesania menorquina.

L'activitat és gratuïta i és necessària inscripció prèvia al 971 15 44 36 o centre@artesaniademenorca.com. Places limitades. (AFORAMENT COMPLET)

Organitza: Centre Artesanal de Menorca, Fundació Foment del Turisme de Menorca
Col·labora: Ajuntament des Mercadal

La ruta s'inclou en el programa d'actes del Dia de les Illes Balears 2018. En aquest sentit, el Dia de les Illes Balears és la festa oficial de la Comunitat Autònoma. Se celebra cada any l’1 de març i commemora la data en què entrà en vigor l’Estatut d’autonomia de 1983, que coincideix també amb la data de la seva darrera reforma, l’any 2007. La Diada és avui un dia festiu a tot l'arxipèlag, i pretén mobilitzar una societat ja de per si dinàmica, amb un patrimoni cultural i social singular entre totes les cultures de la Mediterrània i del món.


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
CaMiquel GomilaCentre Artesanal de Menorca
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1