Receptes per dies de festa, amb producte local

El proper 30 de juny, en el marc de les festes patronals de Sant Martí as Mercadal, arriba la segona edició d'aquesta activitat adreçada a avis i néts. Per enguany el mestre cuiner, Miquel Mariano, ens durà la recepta d'unes postres.

Activitat: Receptes per dies de festa, amb producte local (2a edició)
Dia: 30 de juny
Hora: d'11.30 a 13h
Lloc: Centre Artesanal de Menorca (Recinte Firal des Mercadal)
Preu: Gratuït
Públic: Avis i/o àvies amb néts i/o nétes
Places limitades. Inscripció prèvia: centre@artesaniademenorca.com o 971154436

L'objectiu és mostrar-los receptes tradicionals de Menorca, quins són alguns dels plats més populars, els menjars que es cuinen segons la temporada i com s'aprofiten els productes de proximitat. Els més petits podran gaudir del temps lliure en família i compartir una estona de lleure amb els avis.

Es tracta d'una iniciativa interessant i didàctica per fomentar les nostres tradicions. Menorca té una destacada riquesa culinària, amb plats senzills i bons que és important donar a conèixer. Si s'anima als fillets i filletes a cuinar menjars típics aquests no es perdran.

Així mateix, serà una activitat per promocionar el producte local, tant agroalimentari com artesanal ja que els ingredients seran de proximitat i els utensilis seran creats per artesans.


Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1