visita al centre artesanalUna visita comentada és la millor manera de conèixer un museu, una exposició o qualsevol lloc d'interès a través d'un recorregut preestablert. Les opcions que el Centre Artesanal ofereix són variades i permeten al visitant elegir la que més s'adapti a les seves necessitats.

LES VISITES CONCERTADES DEL CENTRE ARTESANAL DE MENORCA

Una visita comentada és la millor manera de conèixer un museu, una exposició o qualsevol lloc d'interès a través d'un recorregut preestablert. Les opcions que el Centre Artesanal ofereix són variades i permeten al visitant elegir la que més s'adapti a les seves necessitats.

1. Visites comentades a l'exposició 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà'. Cada dimarts, del 10 de juliol al 28 d'agost. La visita s'ofereix en tres idiomes (11h català, 12h castellà i 13h anglès), amb una durada aproximada de 45 minuts i no és necessària reserva prèvia. La resta de l'any existeix l'opció de visita en hores concertades amb antelació.

2. Ruta artesana as Mercadal. De novembre a abril en hores concertades per a grups. Amb inici en el nucli antic des Mercadal, es fa un recorregut per una antiga ferreria, un molí fariner i, segons disponibilitat, es poden visitar dos tallers en actiu: un arader i un pastisser. La ruta finalitza al Centre Artesanal amb la visita a l'exposició permanent. La durada aproximada és de 2 hores.

3. Visites escolars a l'exposició 'Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà'. S'ofereix al cicle de primària a través del programa Salut Jove i Cultura. Aquesta visita és conduïda per una dinamitzadora que facilita la participació de l'alumnat i finalitza amb una part pràctica a càrrec d'una artesana.

4. Visites guiades per Es Mercadal, a través de l'Oficina d'Informació Turística. Durant l'estiu, els dijous i dissabtes a les 10.30h. La visita s'ofereix en tres idiomes simultàniament, amb una durada aproximada de 150 minuts i no és necessària reserva prèvia. El recorregut inclou: Centre Artesanal de Menorca, Es Racó de Sa Ràdio Antiga, Aljub, Església de Sant Martí, Molí de'n Biel, Ferreria de'n Carretero i Centre històric del poble.

Les opcions 1 i 2 poden incloure un taller o una demostració a càrrec d'un artesà. Per fer-ho efectiu cal fer la petició amb antelació i consultar opcions d'oficis i preus.

Contacte:
971 154 436
centre@artesaniademenorca.com


Imatges relacionades
Imatges relacionades
ruta artesana as Mercadal - punt inicivisita exposició Visita/Taller del programa Salut Jove i CulturaVisita/Taller per a entitats, associacions i col·lectius diversosvisita comentada.1 estiu 2018visita comentada.2 estiu 2018
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1