Aquest nou número ens presenta l’artesania de l’illa, la seva història i els seus protagonistes.

“Artesania Menorca”, el nou llibret divulgatiu del Centre Artesanal de Menorca

"Artesania de Menorca" és el nou llibret editat per l’Agència Menorca Reserva de Biosfera que té l’objectiu de divulgar i donar a conèixer l’artesania de l’illa. "Artesania de Menorca" es suma a les dues publicacions anteriors de la col·lecció de llibrets divulgatius "El cap de Cavalleria: el nord del nord" i "Geologia de Menorca" que al·ludeixen al centre d’interpretació del Cap de Cavalleria i al Centre de Geologia de Menorca.

Aquest nou número ens presenta l’artesania de l’illa, la seva història i els seus protagonistes. L’objectiu d’aquesta publicació és recollir en un llibret tot allò que el Centre Artesanal mostra a través de la seva exposició de manera que els visitants es puguin emportar a casa allò que veuen i aprenen en aquesta mostra i, alhora, aprofundir en el coneixement de l’artesania menorquina i el seu llegat.

Així, els textos han estat redactats pel Centre Artesanal i en col·laboració amb la Fundació Foment del Turisme de Menorca. Es tracta d’un llibret d’unes 40 pàgines, acompanyat de fotografies i editat amb 6 idiomes. Es pot trobar al mateix centre d’Artesania de Menorca per un preu de 2 €, i també, a les seus del Consell Insular de Menorca. Cal esmentar que s’ha creat tenint cura de minimitzar l’impacte ambiental inherent als materials i processos utilitzats. Això es pot comprovar a l’etiqueta corresponent a la “motxilla ecològica” que incorporen els llibrets.


Enllaços Relacionats
Més informació
Consell Insular de Menorca
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Artesania de Menorca - portadaCol·lecció reserva biosfera
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1