Voleu conèixer alguns secrets de la cuina local?

Receptes per dies de festa, amb producte local

Arriba l'estiu i amb ell les festes patronals, sinònim de tradició i arrelament al territori. Per aquest motiu, des del Centre Artesanal es volen mantenir vives les receptes tradicionals, aquelles que no poden faltar mai en una taula i que, a més, es fan amb productes de proximitat i de temporada.

En la tercera edició seguim comptant amb la col·laboració del mestre cuiner Miquel Mariano, el qual necessita ajudants per elaborar un plat molt estiuenc: les albergínies plenes.

La cuina tradicional és plena de petits secrets o trucs que han passat generació rere generació en el si de les famílies. Totes les receptes parteixen d'uns ingredients bàsics però les variacions poden arribar a ser infinites. Per això, dins aquesta idea de transmissió generacional, es proposa que els participants siguin parelles formades per avis/àvies i nets/netes. I, encara més, es vol que l'activitat esdevengui un lloc de compartició de trucs, recomanacions i consells.

L'activitat forma part del programa de festes de Sant Martí.

Dia: 6 de juliol
Hora: 11.30h
Preu: activitat gratuïta
Lloc: Centre Artesanal de Menorca
Material que han de dur: un davantal
Edat recomanada: a partir dels 7 anys


Enllaços Relacionats
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
receptes per dies de festaFoto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
Foto 6
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1