Kayak no limits Menorca passa pel Centre Artesanal

Abans no comencés la primera etapa del repte que tenen entre mans Isaac i Blai, el Centre Artesanal de Menorca els va oferir una visita a les seves instal·lacions. No era una visita qualsevol i l'Isaac ens va deixar embadalits per la seva capacitat de descriure les peces, de narrar sensacions i de transmetre tot el seu entusiasme.

La visita a l'exposició «Fabricant Menorca. L'artesania ahir, avui i demà» va permetre a Isaac descobrir alguns dels materials més característics utilitzats en l'artesania menorquina (ullastre, marès i cuir). També es va seure davant una banqueta dels antics sabaters locals i va pujar sobre una de les peces d'artesania que es poden veure a les festes patronals: la sella de qualcar menorquina. Eines grosses i petites anteriorment emprades pels artesans van passar per les mans d'Isaac, el qual va acabar el recorregut fent girar un torn de peu de ceramista i fent una pràctica de modelar fang amb l'artesana Sílvia Vivó.

Gràcies #KAYAKNOLIMITSMENORCA per la vostra visita. Sort i ventura!


Enllaços Relacionats
Més informació
Kayak no limits Menorca
 
Imatges relacionades
Imatges relacionades
Foto 1Foto 2Foto 3Foto 4Foto 5
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1