Termini de presentació de propostes: 11 de juny

Nova edició del Local Food Gift Challenge

Ja és oberta la convocatòria per presentar peces al Local Food Gift Challenge 2021. D'aquesta convocatòria sortiran les 4 peces que representaran Menorca a l'European Food Gift Challenge (organitzat per l’Institut Internacional de Gastronomia, Art, Cultura i Turisme - IGCAT) que se celebrarà a Coimbra. A diferència de l'edició passada, enguany se seleccionaran 2 peces per cada una d'aquestes categories: Food-related crafts gifts (obsequis artesanals relacionats amb la gastronomia) i Food gifts (obsequis agroalimentaris).

Al certamen local de 2020 s'hi van presentar 9 peces artesanes de les quals 4 van participar al concurs europeu: Tallador d'embotits, de Toni Casalí; Cavall de formatjar, d'Ovidi Pons; Anelletes motlle de pastisset de Núria Deyà; i, Talla-coques de Sílvia Vivó. D'aquestes quatre, les dues darreres van obtenir el màxim guardó.

A part d'aquesta convocatòria, en el marc dels Dies Europeus de l'Artesania (del 6 a l'11 d'abril) hi haurà una sessió dedicada al concurs. L'objectiu és donar-lo a conèixer i, sobretot, fer una exposició sobre les noves tendències i recomanacions a l’hora de dissenyar o produir els obsequis i/o productes agroalimentaris. La sessió formativa es titula «Posa en valor el teu producte». Què ha de contenir el teu producte artesà per arribar al client actual? El gestor de projectes i dissenyador industrial, Sr. Iker Martínez, conduirà la sessió amb la vista posada a l’European Food Gift Challenge 2022, que se celebrarà a Menorca. La sessió serà online, el dissabte 10 d’abril d'11 a 12.30h.

La convocatòria local la promou la Fundació Foment del Turisme de Menorca, a través del Centre Artesanal de Menorca, junt amb la coordinació de la Menorca Regió Europea de Gastronomia 2022.


Imatges relacionades
Imatges relacionades
Anelletes pastisset de Núria DeyàTalla-coques de Sílvia Vivó
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1