Del 6 a l'11 d'abril

Dies Europeus de l'Artesania 2021

Aquesta setmana s'ha presentat el programa de les activitats que se celebraran a Menorca amb motiu dels Dies Europeus de l'Artesania 2021.

L'acte de presentació ha tingut lloc al Centre Artesanal de Menorca i ha comptat amb la participació de la Presidenta del Consell Insular i de la FFTM, Susana Mora, que ha volgut destacar que ‘el sector artesà és un sector clau per a la preservació de les nostres tradicions i, per tant, de la nostra cultura i identitat, i ara es fa més necessari que mai seguir apostant pels seus productes davant la complicada situació actual’.

'Dies europeus de l’artesania' és una iniciativa que pretén ajudar a donar visibilitat al sector i comercialitzar els seus productes, així com apropar els treballs dels artesans a la ciutadania. Està organitzada per la Fundació Foment del Turisme (FFTM), a través del Centre Artesanal, i compta amb el suport de l’Ajuntament d’Alaior, Entremans, ARTEME, Agroxerxa, ASCEA, ASCOME i Menorca Regió Europea de Gastronomía 2022.

Tota la informació es pot consultar a l'apartat DEA '21.


Enllaços Relacionats
Més informació
DEA '21
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1