Seleccionat en la categoria Promociona per a Entitats Públiques

El Centre Artesanal de Menorca finalista dels Premios Nacionales de Artesanía 2021

El Centre Artesanal de Menorca, amb el projecte De Seny, ha estat un dels seleccionats pel comité de selecció dels PNA format per experts del sector artesà i representants del Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. Els premis consten de 5 categories i s'elegeixen 3 candidatures de cadascuna. En l'edició 2021 s'han presentat un total de 116 candidatures de diverses comunitats autònomes i representant sectors diversos.

Aquesta és la segona ocasió en què el Centre Artesanal presenta la seva candidatura als PNA, l'anterior va ser el 2016 i també en va quedar finalista. Sens dubte, aquest reconeixement dona valor a la tasca del centre i al seu objectiu de donar visibilitat i promocionar l'artesania local.

Des del Centre Artesanal es vol agrair el suport que la candidatura ha rebut per part de les associacions artesanes i de les diferents entitats de Menorca.


Enllaços Relacionats
 
Consell Insular de Menorca        Fundació Foment del Tusisme de Menorca        Leader        SICTED        Logo
 
    Centre Artesanal de Menorca - C/ Metge Camps, s/n - 971 15 44 36 - © Tots els drets reservats Avís Legal | Accessibilitat | XHTML 1.0 | CSS 2.1